líbí se mi to téma,chtělo by na tom popracovat, možná je to výzva - ne? Přeji hodně dobrých nápadů.
07.08.2006 20:41:00 | koloušek
Celkem dobrá, jen ten sdružený rým působí trochu jednoduše. Nic ve zlým, používám ho taky. Možná by stálo za úvahu ten druhý verš roztrhnout a druhou půlku dát za třetí verš. Určitě by to znělo zajímavěji. Ale jsi autor, nemám ti do toho co kecat.
07.08.2006 19:53:00 | JardaCH