Proč?
Anotace: Poté, co jsem se dověděla, že MUJ kluk spal s MOJI sestrou...
Sedím a přemýšlím
proč to udělal
a proč to dělá te
čhtel jí
a pokud se nemýlím
se mnou spal
a semnou spí i teď
i s ní
Ví o tom, že já to vím
ale on zapírá
nechce se přiznat
nechce nás ztratit
já jako denní chléb posloužím
o mě se opírá
ona je slavnostní hostinou
a on jí nejinak
Tak proč to udělal
tak proč to dělá dál
že je to lež povídal
a teď znovu s ní spal...
Komentáře (1)
Komentujících (1)