Zkus žít jinak
Svlékni se z kůže
zahoď břímě žití
všechno se může
jen ne člověkem býti
Svlékni se z trápení
opusť smlouvu starou
je to jen vábení
najdi povahu pravou
Všechno se může
když svlékneš se z kůže
opustíš teplo těla
jež člověkem tě dělá
Přečteno 453x
Tipy 2
Poslední tipující: jedam
Komentáře (3)
Komentujících (3)