Máš pravdu, ale občas si nevybereš a když to píšeš po několikáté lahvince vína, tak to pak i tak dopadá.
Ale pokusím se to napravit
08.08.2006 23:51:00 | FeaTir
Že by to byla odvaha, co se skrývá pod dovahou a ohýnek pod ohínkem? Má to něco do sebe, takovou příjemnou atmosféru, ale chtělo by to hodně si pohrát s rytmem a taky tou gramatikou. Však si to napiš třeba do wordu a hned se to nám čitatelům bude líp číst, automatické opravování chyb udělá hodně,...občas ale stačí si to po sobě jenom přečíst.
07.08.2006 19:53:00 | Epona