Anotace: Zkuste jí najít, po lávce projít a přenést se přes nezdary a zrady, stojí to za to, i když to bolí, dát to zas s někým dohromady.
Miluji krátký verš. Je vždy složitý ho vytvořit a nesklouznout ke klišé nebo k opakování. Má malý výběr slov. Tohle je netypické. Třetí sloka od konce mě zastavila a vyrušila. Ale jinak stovečka jak vyšitá. Moc a moc se mi líbí :-)
14.08.2006 18:58:00 | Buližník