Doteková
Anotace: anotace - netřeba, dotek - lidská potřeba
Dotkni se mě a...
ztratím se v záhybech tvýho těla
oděna prchavou vůni nahoty
střízlivě opilá, malátně bdělá
žadoníc o další únik z jistoty
semknu tě v náručí jemně jak list
polibky popíšu každou část tebe
ty řádky nebude nikdo už číst
zmizí ti pod kůží protkány v sebe
tak se mě přece dotkni...
Komentáře (4)
Komentujících (4)