Anotace: ...jsi moje všechno!
...ach jo , láska ...
...potvora nevěrná zase mi utekla :)))) ...
...pěkné vyznání ...
08.08.2006 19:43:00 | WhiteSkull
Jsem ráda, že tě zase vidím na LITERU. Čtu si tě na portálu LIDE.cz. Moc se mi tvoje básničky líbí! Vypovídají tvůj život, pocity ....zajímavé! Tak hodně štěstí :-))
08.08.2006 12:32:00 | Dalimila