Pár...
Pár kapek vína
Z cizího klína
Na chvilku změní
Noc v rozednění
Pár minut v dlaních
Prchavých přání
Na chvilku schová
Zbytečná slova
Pár kapek něhy
Nevinné břehy
Nezbylo na dně
Pro boky ladné
Pošetilé a hloupé
Řeči pro rty skoupé
Nechť sbohem jsou
Ty, které pominou…
Komentáře (2)
Komentujících (1)