Šaty 2
Anotace: ...takové jiné pokračování
Své šaty zahodím
Z křoví se narodím
Tma mě v tvém náručí ztratí
V zoufalých výkřicích
Za tělem mizícím
Těžko se svět zpátky vrátí
Spanilé naděje
Déšť v láhvi zaleje
Chodníky utopí v dlaních
Prastaré obavy
Lehnou si do trávy
Odejdou sny nepozvaných
Komentáře (1)
Komentujících (1)