A kdybych byl ten šťastný, odpověděl bych:
Děkuji Ti, moje milá!
Tvá sms potěšila,
hned zas úsměv v tváři mám
a necítím se tak sám!
Těším se až budu zase,
smět Tebe zřít v plné kráse,
bláznivě Tě zulíbat,
pak se s Tebou milovat!
Těším se moc na Tebe,
jsi největší štěstí mé!
Při čtení Tvých básniček člověka zas napadají věci, na které už dlouho nepomyslel a ten malý romantický kluk tam uvnitř zase ožívá...;o)
06.04.2008 16:24:00 | Kozoroh 1