Pokládám hlavu na polštář a oči zavírám...
čekám... ještě okamžik neusínám...
přeju si... slyšíš, hvězdo padající?
přeju si... city tak lehounce tančící,
že nadnášejí k modři safírové...
slyšelas, hvězdo?
Nebo mám mít přání nové?
:o))
Děkuju za krásné počtení u tebe...
14.10.2006 19:49:00 | Cecilka
nevím, je-li to více nebo méně zdařilé. nejsem kritik.
ale je to krásné. a tím jsem si jist.
j.c.ben
08.08.2006 22:37:00 | j.c.