Anotace: ..k zítřejšímu výročí seznámení..(pro nás velmi velmi důležité datum!!)
Sbírka: ..opeřený měsíc..
Šumí, díky...chyběla jsi v zasedacím pořádku...to ty prázdniny, co ? Dík za pozdrav, teď zmizím zase já, ale jen na týden , pá a tvoř, pak to skouknu :-)
10.08.2006 11:20:00 | no
...také se sem po delší odmlce vracím....a Tebe mooooc zdravím.....
P.S. ...krásná báseňka :-)
10.08.2006 09:12:00 | Aniba
..a abych nezapomněla..zdravím po delší pracovní odmlce všechny spřízněné..a ty, kteří mi móóc chyběli :o))
10.08.2006 08:58:00 | šuměnka