Umírám...
Umírám touhou
umírám steskem
láska je vírou
láska je bleskem
zasáhla tvrdě srdce mé
jsem skála, kterou nikdo nepohne
Umírám hladem
umírám žízní
láska mě hřeje
láska mě trýzní
hluboko uvnitř sebe mám
lásku, co nikdy nezaprodám
Komentáře (4)
Komentujících (4)