Proč
Já pořád nechápu
proč?
možná je na vině
velikost
malý ale miluji Tě
moc
zas rád bych s tebou strávil
noc
ale to už se nestane...
já vím že bych chtěl
a moc
přesto Tě miluji
moc moc moc
Přečteno 433x
Tipy 4
Poslední tipující: jita.1965, Myrja
Komentáře (5)
Komentujících (3)