Chci si
...Chci si jen chvíli hrát
s Tebou se všemu smát
krásu žití si užívat
něžná slůvka poslouchat
Tvým hlasem se nechat kolébat
Tvou vůní se přikrývat
náručí Tvé dobývat
pak jen sladce se milovat
a v Tobě spát...
Přečteno 822x
Tipy 2
Poslední tipující: jedam
Komentáře (2)
Komentujících (2)