typuji, že až odezní touhy marné , nadejde tepv ten správný čas
Zažívala jsem podobnou houpačku, ale nejdůležitější je přítomnost.
Minulost nás jenom šálí a nalhává nám časy dávno ztracené.
Můj táta říkaval: "Zo psa slaniny nikdy nebude."
11.08.2006 13:15:00 | Anny