Chytrá holka
Anotace: Tohle je prostě oddychová četba. Doufám, že pro někoho bude milá.
Ovládáš dokonale
čtyři různé jazyky
Ovládni ten můj
Tvou přitažlivost
já neznám z fyziky
Teď přede mnou stůj
Naskenuji si tě do srdce
Už se nezabývám
komorou temnou
Umíš si všechno spočítat
tak počítej se mnou
Ing Tečko
Komentáře (4)
Komentujících (4)