Přání
Anotace: Kráčet krajinou.........
Kráčet krajinou Tvého těla
zas po letech bych chtěl
a opájet se vůní lásky
se slanou příchutí těl
drtit Tvoji vlnící se krásu
jak ranní příboj
tříštit se o skálu...
Přečteno 521x
Tipy 6
Poslední tipující: jita.1965, Myrja, Noc17
Komentáře (1)
Komentujících (1)