Anotace: Co více dodat?
nevím proč si tady někdo kompenzuje svoje nedostatky, to se nehodí, kdyby mi někdo vložil tenhle spis do komentáře, byl by po smrti! zdravím krásné ženy!
16.11.2006 15:16:00 | Exodus
opravdu, pořád stejně ubohá, nerboj, ty tvoje maily jsou vystavené všude možně, jediný kdo se může za něco stydět jsi ty:-)
16.11.2006 12:14:00 | Gabrielle Taroka
ahojík neprdlouši .))
(prdlouš je lepčí :))
nevím co přesně prožíváš...dyž takle píšeš...
doufám, že jsi minimálně krásně zamilovaná..nebo takněco .))
čaj
18.08.2006 08:50:00 | Bean