ZAPOMÍNÁM
Zapomínám barvu očí,
co lískovým jsou oříškem,
hlas tvůj co mým světem točí,
já zapomínám s povzdechem ...
Úsměv tvůj co rozehřál mě,
zapomínám nerada,
ruce hebké, tvoje dlaně,
jak rozkvetlá zahrada ...
Už jsem se vším smířená,
v mojem těle prázdno je,
vzpomínka tam zamčená,
s tvou duší mě spojuje ...
Komentáře (0)