Duha z lásky
Položila bych na oblak svou duhu
bys po ní mohl jít
nezabloudil bys Ty cestou za mnou
a po cestě mohl krásně snít
Snít o nás, o barvách duhy
o dni co věrně střídá noc
spočítal v poli všechny kruhy
a přitom chvátal ke mně na pomoc
Po duze z lásky mezi námi
došel bys znaven, šťastný přec
uschoval v dlaních štěstí všechno
co nikde jinde nenajdeš
Komentáře (4)
Komentujících (3)