Uff... tady zní hodně bolavého vyčítání...
možná, že taky patří k milování...
ale já radši vždycky nádech hledám
a děkuju... děkuju za to, co už teď nemám...
děkuju za to, co jsem poznat směla...
i za to, že jsem ránu obdržela...
14.10.2006 19:43:00 | Cecilka
Prosím, dávej si pozor na češtinu, čárky, když chceš PSÁT, je to fakt důležité (i v anotaci, komentářích...)
K básni: asi to známe všichni a je to vždycky mizerný pocit, chápu Tě. Udělej všechno pro to, aby se Ti to už víckrát nestalo... a přitom stále pěstuj srdce na dlani... :-)
Fandím klukům, kteří dokáží vyjádřit své city... :-)
05.09.2006 21:01:00 | Levandule
taky sem rad,že nejsem jediný...ikdyž se bych byl nejradši kdyby se to nikomu z nás nestalo...
13.08.2006 22:40:00 | faraoń