Jen to prosímtě nehroť tím závěrem. Svět se nezboří, i když si to zrovna asi myslíš a to ani ten tvůj. Na světě nejste jen vy tři. A i když tenhleten hloupej trojúhelník znám z osobní zkušenosti, uvidíš, že to brzy bude lepší.
13.08.2006 22:05:00 | Epona