láska
Stříbrný měsíc nebem plyne
chci sbírat jeho krásnou zář
jsi krásnější než všechny jiné
a ozdobit s ní tvoji tvář....
Na nočním nebi hvězdy svítí
tys mezi nimi královna
hvězdičky snaží se a třpytí
však žádná se ti nerovná...
miluji Tě hvězdičko---
Komentáře (1)
Komentujících (1)