S pokorou a láskou
Anotace: Krize(ne na D.Východě)v nás
S pokorou a láskou
jsem vždy na Tě čekal.
A každý den bez Tebe
pro mne byl ztrátou.
Každý úsměv Tvůj
obrovskou byl výhrou.
S pomocnou rukou za Tebou
jsem vždy rád přispěchal.
Přesto si dnes myslíš
že jsem Tě nikdy nemiloval.
Tok věcích příštích
se asi zastavit nedá.
Ty už ses rozhodla
vždytˇjsi ještě mladá.
Na rady přítelkynˇsvých
jsi se rozhodla dát.
Užívat žívota
plnými hrstmi brát.
Komentáře (3)
Komentujících (3)