pro tebe
pro moje sluníčko
po nebi plují mráčky bílé
nadýchané jak peřinky
jsi to co mému srdci milé
a já jsem tvůj malinký
musíš mě hladit,líbat,chovat
jenom tak s tebou můžu být
bych mohl u tebe se schovat
ať láska s námi začne žít
Komentáře (1)
Komentujících (1)