čím??
stanu se řekou,až půjdeš se koupat
budu tvé tělo na vlnkách houpat
hladit tě budu a houpat lehce
dotýkat se tě něžně a měkce
jsem voda lásko teď mám tě v moci
vzpomenu asi na horké noci
jsem voda lásko můžu tě líbat
uslyšíš řeku bude ti zpívat
cítím že v tobě je dítě stále
krásné a jemné,něžné a malé
až řeka v dlaních bude tě hřát
jako to dítě budeš se smát
navěky chtěla bys tu být
nechce se ti řeku opustit...
Komentáře (1)
Komentujících (1)