... mrkni k Lubkoj ... Občasné zatmenia ...
... je tam má myšlenka ...
31.01.2007 10:51:00 | Marcella
No Jaruš, některé občanky to shledaly i romantické a vůbec ne dětinské, představ si! Já jim to ještě vysvětlím. A jestli bych chtěl něco vidět po 20 letech manželství, tak to bude právě žena! :-)
15.08.2006 07:46:00 | smudlinek
...jako nevybouřenej kanec, už si ho někdo vemte, a po 20 letech manželství, ženskou nebude chtít ani vidět..
jak dětinské a bez romantiky, no odpouštím ti..
14.08.2006 20:27:00 | Jarky