Snad není hříchem pomazlení,
ba ani něžné splynutí,
co přivádí tě do rozechvění,
je přec jen proces ozdravný
mě osobně se tvá básnička líbila.
15.08.2006 06:20:00 | bobi bobie
..tan..drahoušku..tys zase přemýšlela??
stará dáma v novém baletním ohozu??..hmm..a stále stejně omamná..stále stejně vtipná..a s vynikajícím úsudkem zajímající všechny okolo..prostě stále stejně okouzlující..deroucí dopředu všechen svůj šarm a přednosti..tys mne zase navštívila??
ach..chyběla jsem ti..že?? jsi sladká,díky!!!
14.08.2006 22:07:00 | šuměnka
Vanie z teba mentolová
a ja náhle strácam slová
jednoduché i zložité
celkom hoké i rozvité
naša láska nikdy neskončí
Som verný pes
tak ma vyvenči
14.08.2006 14:57:00 | Luboško
už nemôžem sa dočkať milovania
toho nášho, až do svitania
už nemôžem sa dočkať noci hriešnej
kde sme my ani mesiac nešiel...
a ak tak len z jedným prižmúreným okom
krásna básenka :o)))
14.08.2006 14:21:00 | pretorius
Pravda sexy střižená,
vichřice rozdováděná,
a anděl... jistě v sedmém nebi,
když nikdo a nic vás nedělí... :o))
14.08.2006 13:00:00 | Cecilka