Anotace: Tak tahle báseň je psaná na druhé dovolené...sice se mi moc nelíbí,ale dám na "určitého člověka",který mi řekl,že tu báseň tady mám dát...:-)
juj.. já ti říkala že se mí líbí tak jak je.. se vším všudy.. a vidím, že fakt má úspěch.. asi začnu věřit v jasnoviectví. třeba se tím uživím.. :)
15.08.2006 20:21:00 | Zamilovaná do nezamilované doby
Hmmm, dlouho jsem Tě nečet. Udělal jsi kus pokroku. Ten konec mě připadá malinko uspěchaný, možná doladit slovíčka. A ruší mě rozsvicuje svíce...dvakrát "svi" za sebou. Napsal bych rozsvěcuje... ale jinak moc pěkné vyjádření pocitů...
15.08.2006 19:14:00 | Buližník