Pro tebe
Pro tebe,
pro slast nebezskou,
pro tebe,
pro krásu bezesnou,
pro tebe,
pro noci bez konců,
pro tebe,
povahu miloučkou.
Pro krásu,
pro hedvábně příjemou,
ručku tvou dojemnou,
kamínek blýskavý,
noc nese stýskavý.
Komentáře (1)
Komentujících (1)