Pozvání do kina
Anotace: ...jednou sem to tak zkusil...
Páteční večer nebo jiný den
chtěl jsem se tě zeptat jen
po večerníčku za zvuku kostelního zvonu
začíná příběh dvou lidí promítaný v jednom z městských domů
prožít ho a nechat se vtáhnout atmosférou
jen se dozvědět, jestli ho nechceš vidět se mnou...
Komentáře (1)
Komentujících (1)