také jedno přání
Anotace: vezmu si tě alespoň do snu
Když do postýlky já každý večer,
své tělo k spánku ukládám,
tam rád bych já tvůj půvab našel,
bych mohl jej hladit - líbat- objímat.
A pak dál v tom obejmutí,
v té teplé - něžné náruči,
líbal tvé vše do rozednění,
pokud síly mé na to vystačí.
Do snu vkládám co je krásné,
je tam cit i mazlení,
i když místo vedle mne je prázdné,
mám tě ve svém srdci - ve snění.
Přečteno 730x
Tipy 2
Poslední tipující: BARBYE
Komentáře (6)
Komentujících (6)