Růže samet
Anotace: Nechci k tomu nic dodávat... Mluví sama za sebe.
Růže samet,
bludný,
zkropen krvomízou.
Chůze balet,
hříšný,
úzkostí blízkou.
Spíš?
Záchvěv snu,
rudý,
roztepán pohledem
svým. Jsem sudým?
Druhým nedruhem
Tvým?
Svým?
Komentáře (4)
Komentujících (4)