Ptal jsem se Tě,
co je láska.
A miloval Tě
a co z toho.
Chtěl jsem vědět,
co je láska.
Dnes už to vím
-
pouhé slovo...
17.10.2006 15:19:00 | G.P.
...byli jsme jedno a teď roztrženi,
nejsou dvě půlky, jsi jen ty a ty...
myslím, že Ti rozumím - viz. můj šuplíček a název ROZLOUČENÍ
... to zvládnem jsme silný baby!!! :o)
04.10.2006 20:22:00 | Hannazka