Napsala jsi to hezky ...prý je to tak v pořádku... Asi ano, asi se musíme přebolet tím svým životem až k ... životu.
17.10.2006 15:16:00 | G.P.
Ahoj Nike - moc pěkný a já děkuju za Tvou dnešní návštěvu v mym šuplíčku. Čtu si teď Tvoje věci a moc se mi to líbí. Díky že seš!
04.10.2006 20:18:00 | Hannazka