STRACH

STRACH

Anotace: ...

Těžký pocit svíravý ,
co někdy mě teď porazí,
jak ticho, co bije na poplach,
sžírá mě tak zoufalý strach ...

Strach z toho co bude dál,
ten pocit zlý co pořád mám,
strach co příště zase udělám
pořád cítím ten tupý žal...

Všechno to byl jenom sen,
kterému jsem věřila,
a s nastávajícím dnem,
všechno jsem to zasklila...

Jen co ten můj pocit zmizí,
ten strach ze samoty, co mě obléhá,
zas navěky si budem cizí,
jak řeka, co mezi námi protéká ...
Autor somewhere, 16.08.2006
Přečteno 362x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
líbí

Moc se mi líbí... cítím tu báseň. Krása

16.08.2006 11:25:00 | Ammazonic

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí