Hedvábí
Anotace: ...prý zná, co je to pevnost, prý mu hodně říká i nekonečno...
Stříbrné vlákno hedvábí
spojuje můj-tvůj svět
a ještě za tisíce let
nás k sobě přivábí.
Ať láskou nebo přátelstvím
nazýváš vzácný cit,
nemusíš u mne být,
ty víš, já vím...
Komentáře (0)