Proč neumím malovat? Ale jsem kouzelníček, nestačilo by to?
Moc hezka basnička.
28.08.2006 15:08:00 | kouzelníček
Ta Jaruška... :-) Paráda, jsi tady!! Děkuju za nabídku, já bych jí raději do zadečku(injekci:-) No vidíš, ode dneška na pár dní nebudu mít zase já počítač, stěhujeme se. Tak zatím nashle zřejmě ve středu, milá Jats.
Krásná básnička
17.08.2006 07:23:00 | smudlinek
tak jsem tě viděla i na Lidech, krásná kočka, všestranná, ó jak ti závidím těch 18...ten Smudla musí být z tebe hin.....
Báseň - dobrý nápad s malířem a štětcem, ten je dvojsmyslný...Ty si číslo..
co až bude mé dceři 18, to bude za 9 let, se už třesu...
16.08.2006 20:51:00 | Jarky