Zraněná láska
Anotace: popis krize v manželském vztahu
Můj milý, má lásko.
My prošli jsme spolu kouskem života.
Prožili mnoho chvil.
Teď ne mne přišla samota
ikdyž jsi tu byl.
Tvá je něha.
Tvůj je půvab.
Tvá je nicota.
V tobě je skryta
jak ve tmě života.
Má lásko jděme spolu dál.
Má lásko jděme ikdyž teď stojíš opodál.
Komentáře (1)
Komentujících (1)