Dražba srdce
Pravda je občas mnohem krutější než lež,
Chci před ní utéct a říkám si sakra tak běž,
Tolik myšlenek co zebou, mi v hlavě těžce leží,
Myšlenky jsou jako vločky sněhu a hustě sněží,
Dýchám těžce a přestává mi tepat srdce navždy,
Vytrhnuté se mi dává do dnešní večerní dražby,
Nikdo nehlásí se o něj tak co si počít mám,
Víc než bolest už nikdy nepoznám…
Komentáře (1)
Komentujících (1)