Postel z růží
Anotace: jen takový náznak
Pokládám Tě do nachu,
hebounce a jemně
a ve chvilce zázraku,
tulíš se pak ke mně.
Tulíš se a choulíš,
držíš dlaně mé,
malinko se stydíš,
ó jak je to nádherné.
Postel z květů růží,
polštář jako mech,
líbám Tvoji kůži
až mi to bere dech.
Přečteno 805x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)