V beztížném letu
Utonul vánek
V beztížném letu
Ze dna všech slánek
Nasypal větu
O ranním dechu
O vůni mraků
Proč jenom v spěchu
Utíkáš z prahů?
Na strunách smělých
Zahraji píseň
Pro lásku bdělých
Pro noční tíseň
V beztížném letu
Nad spící střechy
Za konce světů
Za sedmery řeky…
Komentáře (1)
Komentujících (1)