Anotace: Chtela bych to venovat jedne osobe ktera mi najednou pripadame cizi.Nevim jestli to pochopi ale nejdulezitejsi je ze se to snazim pochopit ja.Promin
je krásná... Ale já bych ji asi nechala pouze takto :
"Chtěl bych napsat báseň
o kráse každého lístku trávy,
napsat o výšce hor,
o pastvinách,na nichž
se pasou krávy,
o větru,který skučí
ve větvích borovic,
o člověku,který chce stále
víc a víc,
o člověku,jehož nezastaví
vůbec nic ..."
"Můžu milovat a nenávidět
a v dálce sám sebe vidět
jak zrnko prachu ve tmě mizí,
tak připadám si tobě cizí"
To další mi přijde zbytečné... Ale jinak je moc pěkná
30.08.2006 17:07:00 | Zamilovaná do nezamilované doby