Nechci pod kletbou zahybat!
Anotace: Je to o tom, že stále miluji jednoho kluka, který mně nechal a chtěla bych na něho zapomenout, ale vůbec to nejde :-(
Má duše zprávu tuší zlou.
Srdce mi bolem puká.
Chci bojovat a nemůžu.
Má ústa jsou oněmělá,
Ruce svázaná.
Nohy mi ztuhly
A tělo hoři v plameni.
Bouře, blesky, tma!
Jsem snad už navždy ztrácená?
Smysly se mi pomatou,
Můj vzhled k nebesům zvolá
A prosí: „Spaste mně.
Miluji ho, ale nechci byt uvržena.
On mně přece nechce,
Teď čas zapomenutí nastává.“
Tak proč se nemůžu pohnout z místa,
Proč jsem bolesti spoutaná?
Nechci být sama sebou oklamána,
Jim opět opuštěná!
Prosím, a nevím koho,
Zachraňte mě před smrtí, před mými city…
Nedovolte lásku na nenávist zaměnit!
Nechci ho nenávidět, ale milovat též!
Pomooooct!
Prosím vás!
Nechci pod kletbou zahýbat.
Komentáře (0)