Noční doufání
Už je zase večer, chystám se jít spát,
tiše doufám, že o tobě bude se mi zdát.
Nějaký krásný sen,
jak s tebou pořád jsem.
Jak probouzím se vedle tebe,
jak snesl bys mi modré z nebe.
Nosím tě v srdci, jsi mi vším,
jen když na tvou lásku pomyslím...
Komentáře (0)