Hledám v lásce klid a mír
strachem chvěju se,
že stane se co nedá se napravit,
chci se ještě smát,
kapradím v lese
dát se polaskat,
nečekat až život se zastaví
o touhu mě připraví.
Strach... myšlenka tolik nesmyslná...
vždyť přitahuješ to, z čeho máš obavy...
a žádnou novinku jsem ti neprozradila...
tak vyhoď strach... odněkud ze své hlavy...
:o)