Prostě svá
V očích Tvých se leskne svět,
plný velkých nástrach,
očekávání
a života.
Úsměv Tvůj mi tají dech,
prohřívá duši,
plní sny
a hřeje.
Vlasy Tvé jsou jako kaštany,
krásně se sklánějí,
dotýkají ramen,
vinou se
a voní.
Rty Tvé jsou jako jahody,
voňavé a rudé,
žhnoucí,
žádoucí
a nedostupné.
Jsi taková jaká jsi
a nic to nezmění,
žádostivá
a chladná,
milovaná
a svůdná.
Prostě svá.
Přečteno 696x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)