Zbývá
Anotace: To prázdné ticho zžírající do šílenství
zbývá ti jen NENÁVIDĚT všechny knihy
s krásnými řádky stránkami obaly a názvy
a přitom SEBE nevidět
zbývá ti JEn usednout a zkamenět
při SNAZŠÍm poslechu něhy
NEŽli bys MILOVAT mohl jizvy
DRUHÉ housle umrle zaplakaly
smyčec sklouZl po myšlence
kaRafiáty barvy rŮže DOkvetly
umřely
Komentáře (2)
Komentujících (2)