život
Anotace: strach ze smrti..pardon..je to děsný,ale nějak to říct musim..
Můj život končí,já to vím.
Ne není to z lítosti,ale těško se s tým smířím.
Chci tu zůstat.Radovat se,smát i brečet.
Ne teď nad smrtelnou postelí klečet.
Necelých šestnáct.Sakra co to je?
Pokládám si otázku,,Proč život končí zrovna mě?"
Teď jen slzy,strach a dlouhý čekání..nez nikoho.
Bez Tebe,bez ní a bez vás všech..
Ne..s čistým svědomím říkám,že si to nezasloužím.
Lásku jsem poznala,ale byla jen jednostranná.
Jak jen život si prodloužím?
Čelem ke všemu postavená..
Komentáře (0)